AFGELAST! Fancy Fair (voorjaarskermis)

Datum: zaterdag 18 april 2020 15.00 - zondag 19 april 2020 1.00. Locatie: Blokhut Jong Nederland, Bakheide 2 Beesel

Traditiegetrouw organiseert Jong Nederland Beesel jaarlijks een Fancy Fair. Ook dit jaar zal dit gezellige en druk bezochte familie-evenement weer plaatsvinden in de blokhut van Jong Nederland.

De Fancy Fair is een gezellige middag voor jong en oud. De kinderen kunnen er voor een klein bedrag (nieuwe) spelletjes spelen en hiermee prijzen winnen. Voor de volwassenen is er o.a. ‘t Raad’, een rad van Avontuur waarbij iedere ronde mooie prijzen te winnen zijn. Daarnaast zijn er wederom de 3 grote rondes met speciale prijzen! Natuurlijk ontbreekt een tap en eethoek niet!


Aansluitend aan de Fancy Fair begint het avondprogramma, met als thema Blockhaus Bierfest. De blokhut is omgetoverd in Duitse sferen, we draaien goede muziek en er is een Duitse eethoek…. Kortom alle ingrediënten voor een perfect feestje!

Kijk voor meer informatie op de website van Jong Nederland.