Kennismaking Bob Vostermans

Datum: dinsdag 28 januari 2020 20.00 - 22.00

Op dinsdag 28 januari wordt de heer Bob Vostermans officieel geïnstalleerd als burgemeester van de gemeente Beesel. Tijdens een buitengewone raadsvergadering zal Bob Vostermans de belofte afleggen aan Gouverneur Theo Bovens, Commissaris van de Koning in de provincie Limburg.

Na het officiële gedeelte vindt er vanaf 20.00 uur een informele kennismakingsbijeenkomst plaats waar u gelegenheid heeft kennis te maken met burgemeester Bob Vostermans en zijn echtgenote. Deze receptie vindt plaats in het gemeentehuis.

U bent van harte uitgenodigd!

Kennismakingstoer

Vanaf februari gaat onze burgemeester op toer door onze mooie gemeente. Tijdens deze toer zal hij iedere kern bezoeken en met de verschillende raadsleden op stap gaan. Daarnaast wil hij ook graag kennis met u maken. Hiervoor komen er nog verschillende kennismakingsmomenten die via onze sociale mediakanalen, website en PUIK aangekondigd worden.

Wilt u Bob Vostermans (en het college) graag ontvangen omdat u uw vereniging, bedrijf of buurt wilt laten zien? Stuur dan een e-mail naar hilde.levels@beesel.nl.