Kerstmarkt Beesel

Datum: zondag 8 december 2019 10.30 - 17.00. Locatie: Op en rond de markt

Op zondag 8 december organiseert Stichting Kernoverleg en haar Toekomst de jaarlijkse kerstmarkt in Beesel.

Zowel op de markt als in de diverse horeca locaties treft u de kerstkraampjes aan. Niet alleen plaatselijke, maar ook ondernemers uit Reuver en omstreken zullen hier hun producten aanbieden zoals sieraden, houten speelgoed, bloemen, diverse lekkernijen, handgemaakte producten en nog veel meer. Natuurlijk wordt ook de innerlijke mens niet vergeten en vindt u er gl├╝hwein, wafels, koek, soep etc.

De Gertrudiskerk is vanaf 8 december tot en met 5 januari geopend op zon- en feestdagen (1e en 2e kerstdag en 1 januari ) tussen 14.00 en 17.00 uur.

In een fraaie ambiance vindt u diverse grote en kleine kerstgroepen. Verder worden er diverse kerstbeelden van Stichting Keramisch Erfgoed Beesel tentoongesteld. De kerstmarkt begint om 10.30 uur en duurt tot 17.00 uur. Toegang is gratis