Een draakkrachtige werkgever

Nee, geen typefout. In de gemeente Beesel staat de draak centraal. Een draak die warmte uitstraalt en beschermend is. Draakkracht staat voor Daadkracht en Draagkracht.

Samen met onze burgers en ondernemers staat werken bij gemeente Beesel voor een duurzame vernieuwing. Of dat nu over natuur of toerisme of over een toekomstbestendig centrum gaat. Over een inspirerende ketensamenwerking in het sociaal domein of over de strategische samenwerking met onze Duitse buurgemeente Brüggen. Beesel is een kleine gemeente waar je de mogelijkheid hebt jezelf te ontwikkelen, waar de lijnen kort zijn en we het belangrijk vinden met elkaar én met de gemeenschap in contact te staan.

Team Beesel geeft betekenis aan je werk! Gewoon anders, gewoon samen!

Onze kernwaarden

Mens centraal: Denk vanuit de mens, niet vanuit het systeem. Denk in mogelijkheden (niet beperkingen). Gesprek: Ga in gesprek. Bespreek samen vanuit een open houding wat nodig is. Ben benaderbaar. Inleven: Verplaats je in een ander. Ga op zoek naar de vraag achter de vraag. Bekijk het brede plaatje. Maatwerk: Werk vraaggericht en integraal. Bied een passende oplossing-eigen kracht. Verwachtingsmanagement: Bepaal samen de verantwoordelijkheden en rollen. Communiceer helder en tijdig over inhoud en poces. Iedereen doet mee: De kernwaarden van gemeente in gemeenschap zijn voor iedereen. Wij dragen deze kernwaarden uit in onze gedrag en processen.

Ons aanbod voor jou

  • Een passend salaris en vergoedingen conform CAO Gemeenten
  • Mogelijkheden voor ontwikkeling, studie en training
  • Een eigen individueel keuze budget van 17,15%
  • Flexibele werkmogelijkheden
  • Mobiele telefoon