Goede buren, betere buurten

woensdag 5 juni 2024

Het is belangrijk dat u en uw buren prettig wonen. In een buurt waar bewoners elkaar gedag zeggen en elkaar een helpende hand bieden is het fijn en veilig wonen. Helaas komen burenruzies in elke buurt weleens voor. Zeker nu het weer steeds vaker lekker weer is! Een rokende barbecue, luidruchtige gasten of gillende kinderen. Mensen zijn weer vaker buiten en de buren zijn goed hoorbaar. Soms ervaren mensen hierdoor overlast.

Gelukkig kunt u daar zelf iets aan doen. Ga het gesprek aan! Maak concrete en realistische afspraken met elkaar en zorg dat u in gesprek blijft, ook als het niet meteen lukt om een oplossing te vinden.

Buurtbemiddeling

Lukt het niet om met elkaar in gesprek te raken en samen een oplossing te vinden? Dan kan Buurtbemiddeling waarschijnlijk helpen. Getrainde bemiddelaars helpen om een conflict tussen u en uw buren bespreekbaar te maken of te voorkomen.

Meer informatie? Neem contact op met Proteion Buurtbemiddeling via: