In gesprek met mogelijke toekomstige gebruikers De Schakel

vrijdag 16 februari 2024

In gesprek met mogelijke toekomstige gebruikers De Schakel
De gemeente Beesel is bezig met de herontwikkeling van De Schakel in Reuver. We oriƫnteren ons op dit moment wat de mogelijkheden voor De Schakel zijn. De locatie behoudt daarbij de functie van gemeenschapshuis en blijft in ieder geval een accommodatie waarin verenigingen hun thuis vinden. De bestaande gebruikers van de Schakel krijgen natuurlijk een plek binnen de herontwikkeling. Ook is er ruimte voor nieuwe gebruikers. Zo werken we aan een toekomstbestendige en levendige voorziening waar gebruikers elkaar aanvullen.

Graag gaan we in gesprek met mogelijke nieuwe gebruikers die op zoek zijn naar een plek voor hun activiteiten. Samen bespreken we wat de mogelijkheden zijn. Zijn jullie op zoek naar een accommodatie? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door een e-mail te sturen naar: merel.tuip@beesel.nl