Horecavoorziening aan de Maas: openbare selectieprocedure

donderdag 18 januari 2024

Gemeente Beesel heeft het voornemen om een locatie van ongeveer 100 m2 aan de Maas (bij het veer) in Beesel te verhuren voor de realisatie van een horecavoorziening zonder aanvullend terras. De huurder realiseert daarbij zelf een horecavoorziening die semipermanent en seizoensgebonden is.

Selectieprocedure

De locatie wordt aangeboden door middel van een openbare selectieprocedure. Wij roepen geïnteresseerde ondernemers op om zich in te schrijven met een plan. De ingediende plannen worden vervolgens getoetst aan vooropgestelde selectie- en kwaliteitscriteria. Uiteindelijk wordt een keuze gemaakt op basis van kwaliteit. Met de partij die de hoogste totaalscore heeft op kwaliteit wordt een huurovereenkomst aangegaan.

Meer informatie

In het publicatiebericht openbare selectieprocedure locatie aan de Maas (PDF, 212.8 kB) vindt u alle informatie over de procedure, de locatie, hoe u in aanmerking komt en hoe u zich kunt inschrijven.