Staat de afvalkalender van 2024 al in uw agenda?

donderdag 28 december 2023

Met de persoonlijke afvalkalender van PreZero kunt u precies zien wanneer bij u in de straat het afval wordt opgehaald. U kunt deze afvalkalender ook in uw digitale kalender zetten. Zo weet u altijd wanneer u welk afval aan de straat moet zetten. De afvalkalender staat uiteraard ook iedere week in dit gemeentenieuws in PUIK.

Waar staat de persoonlijke afvalkalender?

De persoonlijke afvalkalender staat hier op de website van PreZero. (Deze link gaat naar een andere website)
Vul uw postcode en huisnummer in. Bij 'Wanneer' ziet u wanneer het afval de eerstvolgende week wordt opgehaald.
Bij 'Afvalkalender' kunt u de afvalkalender voor 2024 downloaden. Hier kunt ook uw persoonlijke afvalkalender in uw digitale agenda zetten.Mobiele telefoon met de inzamelwijzer van PreZero voor de afvalkalender