Alle kinderen mogen meedoen in de gemeente Beesel

dinsdag 5 december 2023

Meedoen met schoolse en buitenschoolse activiteiten is voor de meeste kinderen heel normaal. Maar voor veel gezinnen is het helemaal niet vanzelfsprekend dat ze al deze activiteiten kunnen betalen. Bij de gemeente Beesel richt Stichting Leergeld Beesel zich al ruim 5 jaar op kinderen uit gezinnen met geldzorgen.

In opdracht van de gemeente Beesel zet Stichting Leergeld Beesel zich sinds oktober 2018 in voor kinderen uit gezinnen met geldzorgen. De Stichting biedt hulp zodat kinderen van deze gezinnen kunnen meedoen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Het kan gaan om schoolspullen, muziekles of een lidmaatschap bij een sportvereniging.

Stichting Leergeld Beesel en de gemeente Beesel hebben regelmatig overleg om de samenwerking te bespreken. Tijdens het afgelopen overleg kreeg wethouder Linda Nijssen de nieuwe folder overhandigd van de stichting.

Kan uw kind niet meedoen aan activiteiten omdat uw gezin het niet kan betalen? Neem contact op met Stichting Leergeld Beesel om te kijken of zij u kunnen helpen. Ga hier naar de website van Stichting Leergeld Beesel. (Deze link gaat naar een andere website)

Overhandiging nieuwe flyer Stichting Leergeld aan wethouder Linda Nijssen