Kent u de Sociale kaart Beesel al?

woensdag 4 oktober 2023

De Sociale kaart Beesel geeft een overzicht van verenigingen, activiteiten, organisaties en hulp in de gemeente Beesel. Inwoners, professionals en vrijwilligers kunnen hier terecht om bepaalde verenigingen of activiteiten in de gemeente te zoeken. De Sociale kaart Beesel was voorheen te vinden onder de naam Samen met Beesel. De Sociale kaart is nu vernieuwd en daarmee is ook de naam én URL vernieuwd. De Sociale kaart Beesel is nu te vinden via www.socialekaartbeesel.nl (Deze link gaat naar een andere website).

Verenigingen en organisaties op de Sociale kaart Beesel

Verenigingen en organisaties kunnen zichzelf toevoegen op de Sociale kaart Beesel. Ze bepalen zelf welke informatie erop komt te staan en ze kunnen er zelf voor zorgen dat de informatie actueel blijft. Een vermelding op de Sociale kaart Beesel is helemaal gratis.

Vacatures op de Sociale kaart Beesel

Het is nu ook mogelijk om zelf vacatures toe te voegen op de Sociale kaart. Als verenigingen of organisaties op zoek zijn naar nieuwe medewerkers, stagiaires of vrijwilligers, kunnen ze hun vacature ook op de Sociale kaart Beesel zetten.

Ontbreekt een vereniging of organisatie?

Mist u een vereniging of organisatie? Laat die vereniging of organisatie dan weten dat ze zich gratis kunnen aanmelden voor de Sociale kaart Beesel. Verenigingen of organisaties kunnen zich hier gratis aanmelden (onderaan op de pagina). (Deze link gaat naar een andere website)

Afbeelding van de homepagina van de Sociale kaart Beesel (Deze link gaat naar een andere website)