Start uitgiftepunt Voedselbank in Reuver

maandag 11 september 2023

Vanaf maandag 11 september 2023 is het uitgiftepunt van Voedselbank Midden-Limburg in de gemeente Beesel geopend. Het uitgiftepunt is in zalencentrum De Schakel in Reuver.

Inwoners uit de gemeente Beesel kunnen vanaf nu in hun eigen gemeente terecht om hun pakket van de Voedselbank op te halen. Hiervoor moesten ze hiervoor naar Venlo. Wethouder Linda Nijssen: “We zijn blij dat er nu een uitgiftepunt van de Voedselbank in onze gemeente is. Zo hoeven onze inwoners die gebruik moeten maken van de Voedselbank niet meer zo ver te reizen. Het is mooi dat we deze inwoners in onze eigen gemeente kunnen ondersteunen.”

De huishoudens uit de gemeente Beesel die gebruikmaken van de Voedselbank, zijn vooraf geïnformeerd dat ze vanaf vandaag bij de Schakel in Reuver hun pakket kunnen halen. De Voedselbank Midden-Limburg regelt de praktische en logistieke zaken voor deze locatie. Zij hebben ook voor vrijwilligers gezorgd.

Aanmelden voor de Voedselbank uitgiftepunt in Reuver

Maakt u nog geen gebruik van de Voedselbank maar komt u hier wel voor in aanmerking? Neem dan contact op met de Voedselbank Midden-Limburg. Bel 0475 – 336 333 en kies in het keuzemenu voor keuze 1. Maakt u wel al gebruik van de Voedselbank maar wilt u uw pakket graag in Reuver ophalen? Neem dan contact op met de Voedselbank Midden-Limburg. Bel 0475 – 336 333 en kies in het keuzemenu voor keuze 2.

Overhandigen bloemen opening uitgiftepunt Voedselbank in ReuverOp de foto krijgt Ger Boereboom (voorzitter Voedselbank Midden-Limburg) bloemen van wethouder Linda Nijssen voor de start van het uitgiftepunt in de gemeente Beesel en voor de prettige samenwerking.