Behoeftepeiling woonwagenstandplaatsen gemeente Beesel

vrijdag 4 augustus 2023

Gemeente Beesel gaat aan de slag met een woonwagenbeleid. Hiermee wordt invulling gegeven aan de visie vanuit het Rijk. Het gemeentelijk beleid wordt gebaseerd op de behoefte aan standplaatsen in de gemeente. Daarom doet gemeente Beesel in samenwerking met BeFlex een behoeftepeiling. Het nieuwe beleid moet duidelijk maken wie in gemeente Beesel in aanmerking komt voor een standplaats of woonwagen.

Bent u een woonwagenbewoner of heeft u interesse in een woonwagen in onze gemeente? Én heeft u een woonwagenverleden in gemeente Beesel? Dan gaan we graag met u in gesprek. Met uw input en ideeën kunnen wij ons beleid beter op maat maken.

In een persoonlijk gesprek horen we graag uw mening. De gesprekken worden gepland op vrijdag 8 september 2023 tussen 9.00 en 17.00 uur. Een gesprek duurt maximaal een half uur. U mag met twee personen naar het gesprek komen.

Afspraak maken

Heeft u behoefte aan een standplaats of woonwagen in gemeente Beesel? Meld u dan aan voor een persoonlijk gesprek. Bel hiervoor met Paula Bosman via telefoonnummer 06-21 33 03 86 (bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag). U kunt ook een e-mail sturen naar: paula@beflex.nl. U krijgt dan een uitnodiging voor een afspraak. 

Eerdere behoeftepeiling

In 2021 is de behoefte aan nieuwe standplaatsen al een keer geïnventariseerd door een provincie-breed onderzoek. Uit dit onderzoek is onvoldoende informatie naar voren gekomen om een goede analyse te kunnen maken.