Terugblik inloopavond woningbouwplannen Wederikstraat

donderdag 15 juni 2023

Op woensdag 7 juni 2023 organiseerden gemeente Beesel en Woningstichting Nester een inloopavond over de woningbouwplannen aan de Wederikstraat te Reuver. Het voornemen is om modulaire woningen te realiseren op het huidige grasveld. De woningen zijn bedoeld voor mensen die dringend op zoek zijn naar een woonruimte.

Omwonenden en andere belanghebbenden deelden tijdens deze avond hun zorgen en wensen over onder andere de wijze van verhuur, doelgroepen, tijdelijke huurcontracten, privacy en de bestaande verkeerssituatie.

Tijdens het vervolgproces blijven gemeente Beesel en Nester met de omwonenden in contact om de wensen en zorgen verder in beeld te brengen en het plan verder uit te werken. Zodra er meer bekend is over de mogelijke invulling van de locatie organiseren we een nieuwe informatiebijeenkomst.

Kijk voor meer informatie op onze webpagina Woningbouwplannen Wederikstraat.