Gemeente Beesel stelt wijzigingsplan Heijackerstraat vast en reserveert 2 kavelvelden voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO)

maandag 13 maart 2023

Op 7 maart heeft het college van B&W ingestemd met de vaststelling van het wijzigingsplan. Ook heeft het college van B&W ingestemd met het reserveren van 2 kavelvelden voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO).

Bij CPO bepalen de toekomstige bewoners van de 2 kavelvelden samen hoe de woningen eruit komen te zien. De gemeente geeft hiermee ruimte aan initiatieven vanuit de gemeenschap en bouwt hiermee vanuit behoefte. Op dit moment zijn de geïnteresseerden die zich hebben gemeld voor CPO aan zet om een CPO-initiatief te vormen en een plan uit te werken. 

Toch geen interesse in CPO?

De 2 kavelvelden zijn tot 15 juli gereserveerd voor CPO. Is er voor die tijd geen concrete interesse voor een  CPO-initiatief? Dan worden de rijwoningen en geschakelde woningen projectmatig gerealiseerd en later in de markt gezet. 

Uitgifte overige kavels

De vrije sector en duo kavels worden in het 4e kwartaal van 2023 uitgegeven.

Wilt u meer informatie over de woningbouwontwikkelingen? Of wilt u deelnemen aan het CPO-initiatief? Kijk dan eens op de webpagina Woningbouw Heijackerstraat