Maas Clean-Up 25 maart 2023

donderdag 2 maart 2023

Op 25 maart 2023 wordt er weer een nieuwe Maas Clean-up georganiseerd, waarbij zwerfafval in en rond de Maas (tussen Huibeek en Schelkensbeek) wordt opgeruimd. Wandelsportcentrum de Solberg en IVN de Steilrand steken de handen uit de mouwen! Doet u ook mee?

Onder het motto “Clean rivers, better business” neemt IVN de Steilrand het voortouw om groeiende zwerfafvalprobleem aan te pakken. De opruimactie duurt van 09:30 uur tot 12:30 uur en er is gelegenheid om erna samen te lunchen. 

Ook WSC De Solberg steekt de handen uit de mouwen en ruimt zaterdag 18 maart op langs de maas. Vele vrijwilligers zorgen ervoor dat het gebied vanaf de Huibeek richting Rijkel weer zwerfvuil vrijgemaakt wordt. Deze actie heeft inmiddels genoeg vrijwilligers.

Kan uw buurt ook een opschoonactie gebruiken? Stuur dan een mail naar sarina.vanden.berg@beesel.nl en organiseer samen met gemeente Beesel een eigen opschoonactie in uw buurt.