Hulp bij het verduurzamen van uw woning met de gezamenlijke inkoopactie

donderdag 2 maart 2023

Inwoners van de gemeente Beesel kunnen tot en met 30 april 2023 weer meedoen met de gezamenlijke inkoopactie. Met de actie worden zonnepanelen, een hybride warmtepomp en/of isolatiemaatregelen gezamenlijk ingekocht.

Door duurzame maatregelen in huis te treffen, kunt u veel geld op uw energierekening besparen. Uw woning verduurzamen kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door te isoleren of zonnepanelen aan te schaffen. De gemeente Beesel wil inwoners graag helpen bij het maken van deze keuzes. Daarom bieden wij samen met Winst uit je woning een gezamenlijke inkoopactie aan, als herhaling op de succesvolle actie van vorig jaar.

Met de inkoopactie koopt een grote groep huiseigenaren gezamenlijk energiebesparende maatregelen in. Door de grote schaal zijn de voorwaarden goed en de prijzen scherp. Elke deelnemer ontvangt een advies afgestemd op de persoonlijke situatie. Alle mogelijkheden worden voor u uitgezocht, bijvoorbeeld voor welke subsidies u in aanmerking komt en welke aanbieders geschikt zijn. Vervolgens ontvangt u vrijblijvende offertes op maat. Dit scheelt een hoop uitzoekwerk.

Informatieavond

Wilt u graag meer informatie? Op dinsdag 14 maart 2023 om 19:30 uur wordt er een online informatieavond georganiseerd. Hier komt u meer te weten over de inkoopactie, duurzame maatregelen en financieringsmogelijkheden en kunt u vragen stellen. 

Hoe werkt het?

U kunt zich op de website van Winst uit je woning (Deze link gaat naar een andere website) tot 30 april 2023 gratis en vrijblijvend aanmelden voor de actie. Hier vindt u ook meer informatie over subsidies, financiering en voor welke duurzame oplossingen u kunt kiezen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de servicedesk van Winst uit je woning op 023-5836936.

Let op: u kunt alleen meedoen met deze inkoopactie wanneer u hierover een brief van de gemeente hebt ontvangen. Deze heeft u al ontvangen of valt een dezer dagen op de mat.

#gewoonsamenduurzaam

Met deze actie en de subsidie wil gemeente Beesel haar bewoners helpen besparen op hun energierekening en hun wooncomfort verhogen. Daarnaast heeft de gemeente de ambitie om zoveel mogelijk woningen klaar te maken om voor een aardgasvrije toekomst. Als u nu al isolatiemaatregelen treft, en/of een hybride warmtepomp en zonnepanelen aanschaffen, vermindert u nu al uw aardgasverbruik. Zo gaan we samen voor een duurzamer Beesel.