Berichten over uw buurt

dinsdag 3 januari 2023

Bent u benieuwd wat er in uw buurt gebeurt? De dienst 'Berichten over uw buurt' via MijnOverheid houdt u via e-mail op de hoogte van ontwikkelingen die van invloed zijn op uw directe woonomgeving. Denk aan het kappen van een boom, plaatsing van een dakkapel, verbouwing van een woning en/of het organiseren van een evenement. Hierdoor bent u op tijd op de hoogte en kunt u reageren op de ontwikkelingen in uw buurt.

Als u 25 jaar of ouder bent en een actief account in mijn.overheid.nl heeft, dan ontvangt u binnenkort een welkomstmail. In deze e-mail staat dat u automatisch bent aangesloten op de dienst 'Berichten over uw buurt'. Overheidsorganisaties zoals gemeenten, provincies en waterschappen bieden op deze manier gemakkelijk en snel inzicht in ontwikkelingen rondom uw woonomgeving. Ook bent u minder afhankelijk van de gemeenteberichten en/of huis-aan-huisbladen.

Krijgt u al berichten via “Mijn overheid”?

Dit blijft zo. Berichten via MijnOverheid gaan over uw woonomgeving. Via “Berichten over mijn buurt” kunt u zich ook aanmelden om berichten over andere postcodes te krijgen.