Maasveren, waaronder Kessel-Beesel, ook de komende 5 jaar in de vaart

vrijdag 30 december 2022

De overeenkomst met de huidige exploitant van de Maasveren is verlengd. Ton Paulus Veerbedrijf BV. blijft ook de komende 5 jaar de exploitant en beheerder van de veerdiensten Kessel-Beesel, Baarlo-Steyl, Grubbenvorst-Velden, Lottum-Lomm en Broekhuizen-Arcen. Hiermee zorgen we voor continuering van de Maasveren en behouden we de oversteekmogelijkheden voor regionaal en toeristisch-recreatief verkeer. Zowel auto’s, fietsers als wandelaars kunnen gebruik maken van de maasveren.

Tariefverhoging

De laatste jaren zijn de loonkosten, brandstofkosten en verzekeringskosten flink gestegen. Daarom wordt het basistarief per 1 januari 2023 verhoogd. Kijk voor meer informatie op www.tonpaulusveerbedrijf.nl.