Gewijzigde openingstijden gemeentehuis en milieupark

dinsdag 13 december 2022

In verband met de feestdagen gelden er op sommige dagen andere openingstijden voor het gemeentehuis en het milieupark. Onze medewerkers zijn tijdens gesloten tijden ook niet telefonisch bereikbaar.

Gemeentehuis
Donderdag 15 december: gesloten vanaf 12:00 uur
Maandag 26 december: gesloten
Donderdag 29 december: gesloten vanaf 13:00 uur                                                                                                                                              Dinsdag 10 januari: gesloten vanaf 14:00 uur

Milieupark
Donderdag 15 december: gesloten
Maandag 26 december: gesloten

Ondergrondse containers                                                                                                                                                                         Tijdens de jaarwisseling worden op 31 december de ondergrondse (glas)containers gesloten vanaf 16.00 uur. Dit doen we om het risico op schade aan de containers door vuurwerk te voorkomen. Op 1 januari 2023 zullen ze uiterlijk om 10.30 uur weer open zijn. Wij vragen jullie om in de tussentijd geen afval naast de containers te plaatsen, zodat mensen die rondom de containers wonen daar geen last van hebben.

Bekijk onze actuele openingstijden hier.