Sint Maartensviering gaat door!

dinsdag 18 oktober 2022

Even leek het erop dat er dit jaar op 11 november geen Sint Maartenviering zou plaatsvinden in Reuver en Offenbeek. Na hun jarenlange inzet hebben de Sjoemtrekkers eerder dit jaar aangegeven de organisatie niet meer te kunnen dragen. Events4You neemt dit jaar de organisatie op zich zodat deze mooie traditie niet verloren gaat.

Vanaf 18:45 uur verzamelen alle kinderen zich met hun op school gemaakte lampion bij het Grescollege in Reuver. Om 19.00 uur vertrekt de stoet onder muzikale begeleiding van het Philharmonisch gezelschap en het Trommel- en Fluiterkorps St. Barbera naar de troshoop bij de manege aan de Bergerhofweg. Hier voert Toneelgroep Reuver het spel van Sintermerte op. Er is ook gedacht aan een rolstoelvriendelijke plek bij de troshoop waar het terrein gemakkelijk te betreden is en het spel goed te zien is.

Ook dit jaar worden de kinderen verwend met een heerlijk versgebakken oliebol. Tegen een kleine vergoeding is er verse koffie en warme chocomel verkrijgbaar.