Verkeersmaatregelen Long Course Weekend Holland-Beesel

dinsdag 13 september 2022

Van vrijdag 16 september tot en met zondag 18 september 2022 vindt het Long Course Weekend Holland – Beesel plaats. Hoewel Long Course Weekend voor zowel deelnemers als toeschouwers een fantastisch evenement is, brengt het voor inwoners op bepaalde momenten enige lichte verkeersoverlast met zich mee.

Welke verkeersoverlast kan ik verwachten?

Op vrijdag 16 september verwachten we geen verkeersoverlast voor de bewoners binnen de gemeente. Op deze dag wordt er gezwommen bij BillyBird Park Drakenrijk.

Op zaterdag 17 september verwachten we lichte verkeersoverlast op en rond de Markt in Beesel. Tussen 08:00 en 16:00 uur vinden de fietswedstrijden plaats met start en finish op de Markt. Bestemmingsverkeer blijft mogelijk, omdat de parcoursen niet volledig zijn afgesloten. We vragen u, net zoals we deelnemers vragen, om in de dorpskernen extra goed op te letten bij het oversteken van bijvoorbeeld kruisingen.

Op zondag 18 september verwachten we enige verkeersoverlast binnen het dorp Beesel. Tussen 08:00 en 15:30 uur vinden de hardloopwedstrijden plaats met start en finish op de Markt. Ook tijdens de hardloopwedstrijden wordt bestemmingsverkeer waar mogelijk tussen de deelnemers van het LCW doorgeleid.

Voor alle dagen geldt dat we u verzoeken om de instructies van de verkeersregelaars op te volgen. De verkeersregelaars doen hun best om te zorgen dat u uw weg zo snel mogelijk weer kunt vervolgen.

Parcoursen

Voor verdere vragen kunt u per mail contact opnemen met de organisatie via info@lcwholland.com.