Beeselse en Reuverse kermis

vrijdag 19 augustus 2022

Eindelijk is er weer als vanouds een kermis in Beesel en Reuver. In Beesel vindt deze plaats van zaterdag 27 augustus tot en met woensdag 31 augustus.

Op zondagmiddag 28 augustus is er een kindermiddag met diverse activiteiten. Kinderen krijgen een gratis stempelkaart waarmee ze aan diverse leuke activiteiten kunnen deelnemen en een prijs kunnen winnen.

Vanaf 14.00 en 15.00 uur is er een meet en greet met Mickey & Minnie en vanaf 16.00 uur komt er ook een echte Minion kermis vieren.
Op zondagmiddag is er ook een echte portrettekenaar aanwezig die gratis portretten maakt.
Prinses Aja van het draaksteken zal ter afsluiting een dansclinic geven voor alle kinderen.

Reuverse kermis
In Reuver vindt de kermis plaats van zaterdag 3 september t/m woensdag 7 september op het Raadhuisplein en een gedeelte op de Rijksweg.

Op Zondag 4 september vanaf 15.00 en 16.00 uur komen de kinderhelden Marshall en Chase uit Paw Patrol naar de kermis. Je kunt ze een handje geven, een knuffel geven en samen op de foto gaan.
Op woensdag 7 september vanaf 15.00 uur komen Donald en Katrien een kijkje nemen.

Op zaterdag- en zondagmiddag is er ook een echte portrettekenaar aanwezig die gratis portretten maakt voor jong en oud.

Prikkelarme kermis
Op woensdag 7 september vanaf 14.00 uur organiseren wij een prikkelarm uurtje op de kermis in Reuver. Dat betekent dat de muziek zachter staat, de lampen niet zo snel knipperen en de instaptijd wat langer is.

Ook aan de opa’s en oma’s is gedacht, op woensdag vanaf 15.00 uur is er weer de jaarlijkse senioren(kien)middag in café Ronckenstein.