Prikken zonder afspraak bij pop-uplocaties verlengd

dinsdag 2 augustus 2022

De afgelopen weken maakten veel inwoners gebruik van de tijdelijke, regionale priklocaties waar ze zonder afspraak terecht konden voor een prik tegen corona. Daarom besloot GGD Limburg-Noord deze mogelijkheid te verlengen tot en met half september. Wilt u een (eerste, tweede) coronaprik, booster- of herhaalprik (60+) halen? Dan kunt u zonder afspraak binnenlopen bij deze locaties voor een prik of meer uitleg. Een afspraak maken is altijd mogelijk via 0800 – 7070. Bij drukte krijgt u voorrang op bezoekers zonder afspraak.

Tijdelijke locatie gemeente Beesel

In gemeente Beesel kunt u bij Gezondheidscentrum ProVita (Broeklaan 4b) op de volgende data tussen 10.00 en 17.00 uur een coronaprik halen:

  • 4 en 5 augustus
  • 18 en 19 augustus
  • 1 en 2 september
  • 15 en 16 september

Natuurlijk kunt u ook terecht bij de twee reguliere locaties in Venlo en Echt. Kijk voor meer informatie op: www.ggdlimburgnoord.nl/coronavirus.