Evaluatie centrum Reuver in najaar 2022

dinsdag 12 juli 2022

Wethouder Marcel Roelofs: “Ruim twee weken geleden is het centrum geopend. We ontvangen op Facebook en via andere kanalen berichten over de herinrichting van het centrum én de bijbehorende verkeerssituatie. Hieruit merken we op dat er bij sommigen zorgen zijn over de veiligheid van weggebruikers en over het principe ‘shared space’. Via deze weg wil ik laten weten dat we deze zorgen en opmerkingen serieus nemen. Tegelijkertijd willen we de tijd nemen die het nodig heeft om een verandering in te laten dalen. Het is niet zo dat van de ene op de andere dag iedereen gewend is aan de nieuwe situatie. En dat hoeft ook niet. Daarom hebben we ook afgesproken dat we na de eerste drie maanden in het najaar evalueren om daarna te bekijken of er nog aanpassingen nodig zijn. Alle reacties, opmerkingen en adviezen die we binnen hebben gekregen nemen we hier ook in mee.”