Openbare raadsvergaderingen vanaf nu online live te volgen

maandag 11 juli 2022

Vanavond vindt de laatste besluitvormende raadsvergadering voor het zomerreces plaats. Zoals u gewend bent kunt u bij deze vergadering aanwezig zijn in het gemeentehuis. Maar, u kunt deze vergadering ook vanuit huis volgen via een livestream. Vanaf vandaag zijn namelijk alle openbare raadsvergaderingen online live te volgen.

Wilt u een vergadering volgen, maar kunt u niet naar het gemeentehuis komen? Dan kunt u de vergadering voortaan dus online volgen via een livestream. De link naar de vergadering van vanavond en alle toekomstige vergaderingen vindt u op onze website bij geplande vergaderingen of direct via: https://channel.royalcast.com/beesel.

Uiteraard blijft de publieke tribune geopend en bent u ook van harte welkom in het gemeentehuis.