Deelnemers Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen gezocht

maandag 4 juli 2022

De coronapandemie heeft impact gehad op iedereen. Ook op jongvolwassenen. De GGD brengt daarom in kaart hoe het met deze groep gaat. Welke fysieke en mentale gevolgen heeft de coronapandemie gehad?

Dit onderzoekt de GGD met een landelijk online vragenlijstonderzoek. Zo maken de 25 GGD’en in Nederland de impact van corona op de gezondheid, leefstijl en het welzijn van jongvolwassenen zichtbaar. Voor Nederland en per regio. Voor alle jongvolwassenen van 16 t/m 25 jaar die in Nederland wonen.

De vragenlijst kan ingevuld worden tot en met 22 juli 2022. Deelname is vrijwillig en strikt vertrouwelijk. Door mee te doen help je jezelf en leeftijdsgenoten in de regio en maak je kans op vette prijzen! De informatie die uit de resultaten komt is belangrijk voor gemeenten. De informatie wordt gebruikt voor het maken van beleid en het ondernemen van actie voor hun jongvolwassen inwoners.

Dus ben je een Noord- of Midden-Limburger tussen de 16 en 25 jaar? Ga naar www.pandemening.nl en vul de vragenlijst in. Je maakt kans op prijzen als een iPad of flyboarden voor 2 personen!

Of heb je kinderen, neefjes of nichtjes in die leeftijd, deel de vragenlijst dan met hen!