Gebruikt u de Prezero inzamelwijzer al?

dinsdag 7 juni 2022

Sinds1 januari gebruikt de gemeente Beesel een nieuwe afvalapp: PreZero inzamelwijzer . Om te zien welke container u wanneer buiten kunt zetten, wanneer we uw oud papier ophalen of wanneer en waar u klein chemisch afval kunt aanbieden, logt u op de app in met uw postcode en huisnummer.

Naast de afvalkalender vindt u op deze persoonlijke pagina alle informatie over het scheiden en aanbieden van huishoudelijk afval. U kunt meldingen inschakelen om u te herinneren aan de eerstvolgende afval inzameldagen. Ook is er een overzichtelijke plattegrond waar het dichtstbijzijnde afvalinzamelpunt is, zoals een glascontainer. De PreZero inzamelwijzer is beschikbaar voor Android via de en iOS . Zo heeft u de digitale afvalkalender altijd bij de hand. Wilt u liever uw afvalkalender op papier? Of wilt u de afvalkalender in uw Outlook-agenda zetten? Dat kan via de PreZero inzamelwijzer-website. Online raadpleegt u de inzamelwijzer via https://inzamelwijzer.prezero.nl.

Container kapot of een klacht over het legen van uw container?
De afvalbalie van PreZero helpt u graag verder. Via de inzamelwijzer.prezero kunt u bij de Afvalbalie het omruilen of vervangen van een container regelen of klachten / problemen melden met betrekking tot de inzameling van rest- en GFT-afval.
Heeft u vragen? Neem dan contact op met PreZero via 0800 - 221 00 12 (op werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur).