College en raad op volle sterkte!

woensdag 1 juni 2022

Dinsdagavond, 31 mei zijn de drie wethouders van de gemeente Beesel officieel geïnstalleerd. Het college kent twee nieuwe, vrouwelijke gezichten: Anouk Huijs (CDA) en Linda Nijssen-van den Beucken (VLP) nemen het stokje over van Bram Jacobs en Luc Drost.
Wethouder Marcel Roelofs (Beeselse Lijst) was de afgelopen jaren al lid van het college en maakt het team wethouders compleet. Ze gaan de komende vier jaar samen aan de slag, met het coalitieakkoord als basis. De komende tijd stellen we de wethouders verder aan jullie voor!


v.l.n.r. Linda Nijssen – van den Beucken, Anouk Huijs en Marcel Roelofs

De vrijgekomen plek in de gemeenteraad wordt ingevuld door Bram Teeuwen voor het CDA. Daarmee is ook de raad nu op volle sterkte en klaar voor een nieuwe bestuursperiode.


Bram Teeuwen

Dinsdagavond werd er niet alleen afscheid genomen van wethouders Bram Jacobs en Luc Drost, ook een tweetal raadsleden zwaaide af. Emma Timmermans (CDA) en Bert van den Beucken (VLP) namen officieel afscheid van hun raadszetel.

Het coalitieakkoord en de nieuwe portefeuilleverdeling van de wethouders vindt u hier (PDF, 7.5 MB)