Bespaar mogelijk op uw energiekosten!

donderdag 12 mei 2022

De prijzen van energie stijgen. Dat kan betekenen dat u flink meer moet betalen voor gas en elektra. Daarom heeft gemeente Beesel zich aangesloten bij Gezondverzekerd.nl. Op Gezondverzekerd.nl leest u tips en informatie om uw energiekosten te verlagen. Ook kunt u advies inwinnen over uw energiekosten of energiecontract. Misschien is het zelfs verstandig om over te stappen.

Voordelen van Gezondverzekerd.nl

Gezondverzekerd.nl biedt samen met een aantal energieleveranciers goedkopere energiecontracten. Op de website van Gezondverzekerd.nl - Goedkope energie vindt u het aanbod in gemeente Beesel. U kunt hier ook uw energiecontract afsluiten. U krijgt dan de volgende voordelen:

  • U betaalt nooit borg en wordt altijd direct geaccepteerd.
  • U ontvangt de goedkoopste prijs per aanbieder. Gezondverzekerd.nl heeft speciale afspraken gemaakt met deze energieleveranciers.
  • De eventuele overstapboete staat binnen een week op je rekening. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.
  • U krijgt altijd groene energie.

Wel of niet overstappen

Overstappen is niet altijd nodig. Heeft u bijvoorbeeld een vast energiecontract? Dan is de kans groot dat overstappen niet voordeliger is. Voor een variabel contract kan dat wel zo zijn. Goedkope energie helpt u met het beste advies voor uw situatie.

Vragen?

Heeft u inhoudelijke vragen over uw energiekosten of energiecontract? Bel dan met Gezondverzekerd.nl via telefoonnummer 085 303 5389.

Heeft u andere vragen? Neem dan contact op met het team Werk en Inkomen van de gemeente via telefoonnummer 077 – 474 92 92.