Wegen Reuver afgesloten ivm spontane vastelaovesoptocht

woensdag 23 februari 2022

Komende zondag (27 februari) heeft Vastelaovesvereiniging de Windjbuujels een spontane vastelaovesoptocht georganiseerd. De optocht trekt vanuit de Pearssjtal via de Keulseweg / Rijksweg en Pastoor Vranckenlaan richting het Raadhuisplein. Daardoor zijn deze wegen komende zondag van 13.30u t/m 15.00u afgesloten. Na de optocht wordt de weg weer vrij gegeven.

Omleidingsroute
De omleidingsroute gaat via de: Prins Hendrikstraat, Pastoor Rijnderslaan, Parklaan, Oude Baan en de Sint Barbarastraat. De lijnbus (66) wordt gedurende de optocht ook omgeleid. Daardoor halteert de bus tussen 13.30u en 15.00u niet op de haltes Burg. Claessensstraat, Bergerhofweg en niet op het station. De dichtstbijzijnde haltes zijn in deze periode de Parklaan (op de Kesselseweg) en de Julianastraat (op de Rijksweg).