Vervolg besluitvormende raadsvergadering 24 januari

dinsdag 25 januari 2022

Op dinsdag 25 januari, om 19:30 uur hervatten we in de burgerzaal van het gemeentehuis de besluitvormende raadsvergadering van 24 januari. De publieke tribune is vanwege noodzakelijke corona-maatregelen niet geopend. U kunt online live meekijken.

Voorzitter: B. Vostermans
Griffier: N. Vintcent

De agenda en bijbehorende stukken voor deze vergadering kunt u inzien bij de vergaderstukken van 24 januari in het archief

Vergadering bijwonen

In verband met de Coronacrisis en de onderlinge afstand die deelnemers aan de vergadering van elkaar moeten houden, is er geen ruimte voor publiek in de burgerzaal. De vergadering wordt daarom live uitgezonden via YouTube. Klik daarvoor op 25 januari om 19.30 uur op de volgende link: https://youtu.be/E87zieLo5Eg.