PREZERO INZAMELWIJZER VERVANGT AFVALWIJZER

dinsdag 21 december 2021

PREZERO INZAMELWIJZER VERVANGT AFVALWIJZER
INTRODUCTIE NIEUWE AFVAL-APP GEMEENTE BEESEL

Nieuwe digitale afvalkalender
Op 1 januari 2022 stapt gemeente Beesel over op een nieuwe afvalapp: PreZero inzamelwijzer. Om te zien welke container u wanneer buiten kunt zetten, wanneer we uw oud papier ophalen of wanneer en waar u klein chemisch afval kunt aanbieden, logt u op de app in met uw postcode en huisnummer.

Naast de afvalkalender vindt u op deze persoonlijke pagina alle informatie over het scheiden en aanbieden van huishoudelijk afval. U kunt meldingen inschakelen om u te herinneren aan de eerstvolgende afval inzameldagen. Ook is er een overzichtelijke plattegrond waar het dichtstbijzijnde afvalinzamelpunt is, zoals een glascontainer. De PreZero inzamelwijzer is beschikbaar voor Android Android inzamelwijzer PreZero en iOS iOS inzamelwijzer PreZero. Zo heeft u de digitale afvalkalender altijd bij de hand.

Wilt u liever uw afvalkalender op papier? Of wilt u de afvalkalender in uw Outlook-agenda zetten? Dat kan via de PreZero inzamelwijzer-website. Online raadpleegt u de inzamelwijzer via inzamelwijzer.prezero. De huidige Afvalwijzer-app kunt u na 31 december a.s. niet meer raadplegen.

De nieuwe kalender richt zich op het scheiden van afval
De nieuwe persoonlijke afvalkalender bevat nuttige informatie voor u als inwoner van de Gemeente Beesel. Zo zijn in de app de eerstvolgende inzameldagen overzichtelijk weergegeven. In de app staat in een overzicht per jaar en per maand wanneer het huishoudelijk afval wordt ingezameld. Daarnaast vindt u hier informatie over de verschillende soorten afval en de inleverlocaties. Twijfelt u in welke bak uw afval hoort? Raadpleeg dan de Afvalwijzer in de app of www.beesel.nl.

Container omruilen of klacht over het legen van uw container? De Afvalbalie van PreZero helpt u graag verder vanaf 1 januari 2022.
In de inzamelwijzer kunt u vanaf 1 januari 2022 ook het omruilen of vervangen van een container regelen of klachten / problemen met betrekking tot de inzameling van rest- en GFT-afval melden via de knop afvalbalie.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Afvalbalie via 0800-221 0012 (op werkdagen van 08:00 tot 17:00uur)