Wooncafé: Samen bouwen aan de toekomst van wonen in Reuver en Offenbeek

dinsdag 5 oktober 2021

Graag nodigen wij u uit voor het Wooncafé op 20 oktober bij de Gresbuus, in Offenbeek. Voor Reuver en Offenbeek wordt een woonagenda ontwikkeld, een lokale uitvoering van het woonbeleid. Dit wooncafé is één van de stappen in het proces naar deze woonagenda toe.

Informatiemarkt
Van 18.00 tot 19.15 uur is er een informatiemarkt waarbij u met makelaars en woningcorporaties in gesprek kunt gaan over het huidige woningaanbod. Ook kunt u hier vragen stellen over bijvoorbeeld de starterslening en over verduurzaming.

In gesprek met
Na de woningmarkt gaan we graag in gesprek met u. We beginnen met een korte terugblik en vooruitblik. Waar liggen kansen om te versnellen, vergroten en verbeteren? Daarna volgt een gesprek waar u als inwoner uw wensen en behoeftes met betrekking tot wonen in Reuver en Offenbeek kunt delen én waar u zelf mee kunt ‘bouwen’ aan de toekomst van wonen in Reuver en Offenbeek.

Programma
18.00-19.15uur Woningmarkt
19.30-21.30uur   Samen bouwen aan de toekomst van wonen in Reuver en  Offenbeek
21.30-21.45uur Afronding

Wanneer? Woensdag 20 oktober
Waar? De Gresbuus, Keulseweg 36, Offenbeek

Aanmelden
Wilt u deelnemen? Meld u dan uiterlijk 17 oktober aan via deze link. Alleen inwoners die zich hebben aangemeld kunnen deelnemen.