Lancering platform Beesel Bie-ein

woensdag 1 september 2021

In de aankomende weken worden er in gemeente Beesel verschillende activiteiten georganiseerd rondom dementie, eenzaamheid, toegankelijkheid, lezen & schrijven en sport & cultuur. Op 1 september is daarom het tijdelijke platform Beesel Bie-ein gelanceerd. Hierop wordt in één oogopslag duidelijk welke activiteiten er rondom deze thema’s zijn.

Het kan én mag weer: bij elkaar komen. Ofwel: Bie-ein! Uiteraard volgens de geldende coronamaatregelen. Stichtingen, verenigingen, instellingen, kunstenaars, sportievelingen, hobbyisten en andere organisaties organiseren verschillende activiteiten en zetten hun deuren open voor geïnteresseerden. Inwoners van de gemeente Beesel krijgen zo de kans om gratis een keer iets uit te proberen dat ze misschien nog niet eerder hebben ervaren. Soms is het nodig om je van te voren aan te melden.

Deze vraag en aanbod van activiteiten komt bij elkaar op het tijdelijke platform Beesel Bie-Ein. Een platform van en voor de gemeenschap van gemeente Beesel. Beesel Bie-ein is ontstaan als middel om verschillende themaweken aan elkaar te verbinden. Want iets dat verbonden is, is sterker!

Activiteiten aanmelden

Het platform Beesel Bie-ein wordt continu aangevuld. Gedurende de maand september (en een deel van oktober) komen er steeds nieuwe activiteiten bij. Gemeente Beesel roept stichtingen, verenigingen, instellingen, kunstenaars, sportievelingen, hobbyisten en andere organisaties op om hun activiteit zelf eenvoudig aan te melden op het platform door op de button ‘activiteit aanmelden’ te klikken. Zo kan de gemeenschap proeven van een zo uitgebreid mogelijk aanbod van activiteiten.

Doe ook mee en kom Bie-ein!