Kermis Beesel en Reuver 2021

donderdag 19 augustus 2021

De kermis in zowel Beesel als Reuver wordt dit jaar, vanwege de coronamaatregelen, kleiner van opzet. 

Kermis Beesel

Van zaterdag 28 augustus tot en met woensdag 1 september 2021 wordt de kermis in Beesel georganiseerd. De kermis wordt opgebouwd vanaf donderdagochtend 26 augustus 2021. Gedurende de opbouw en tijdens de kermis zelf is het gedeelte voor café de Troubadour  afgesloten voor doorgaand verkeer. U ziet op bijgevoegd plattegrondje (PDF, 1.8 MB) waar de kermis dit jaar precies komt te staan.

De kermis is dagelijks geopend van 13.00 uur tot 21.00 uur. Doordat de attracties dit jaar vanwege corona met name gericht zijn op de kinderen, is de kermis eerder gesloten dan u gewend bent van eerdere kermissen.

Kermis Reuver

Van 4 september tot en met 8 september wordt de kermis in Reuver georganiseerd. De kermis wordt opgebouwd vanaf donderdagochtend 2 september 2021. Gedurende de opbouw en tijdens de kermis zelf is een gedeelte rondom het plein afgesloten voor doorgaand verkeer. U ziet op bijgevoegd plattegrondje (PDF, 2.0 MB) waar de kermis dit jaar precies komt te staan.

De kermis is dagelijks geopend van 13.00 uur tot 21.00 uur. Doordat de attracties dit jaar vanwege corona met name gericht zijn op de kinderen, is de kermis eerder gesloten dan u gewend bent van eerdere kermissen.

Wegafsluitingen

Omdat de kermis en terrassen deels op de weg komen te staan, is een aantal wegen rondom het centrum afgesloten:

  • Pastoor Vranckenlaan ter hoogte van café Ronckenstein;
  • Raadhuisplein (voor het gemeentehuis);
  • Rijksweg aansluitend aan het plein.

We zorgen er voor dat de omleidingen ter plekke worden aangegeven.

Vragen?

Heeft u vragen over de kermis? Stel deze dan via corona.info@beesel.nl of bel via het algemene nummer van de gemeente: 077 474 92 92.