#GewoonSamenDuurzaam; denkt u mee?

donderdag 17 juni 2021

Duurzamer leven om de aarde voor nu en voor de toekomst leefbaar te houden. Dat is een wereldwijde opgave waar we ook lokaal, in de gemeente Beesel, samen aan werken. Door bijvoorbeeld de gemeente te vergroenen, door spullen opnieuw te gebruiken, het tegengaan van wateroverlast of droogte of door duurzame energie op te wekken. 

Er ligt een duurzaamheidsvisie (PDF, 532.4 kB), maar de uitdaging is om deze op een goede manier uit te blijvengaan voeren.Om dit ook echt samen te doen, willen we graag weten hoe u aankijkt tegen duurzaamheid. Wat verstaat u onder duurzaamheid? Wat heeft u nodig om duurzaam te kunnen leven?  

Heeft u de vragenlijst al ingevuld? Met het invullen van de vragen helpt u ons om keuzes te maken die aansluiten bij de wensen van onze inwoners.  

Via deze link vindt u de vragenlijst voor inwoners

Via deze link vindt u de vragenlijst voor bedrijven

Via deze link vindt u de vragenlijst voor verenigingen en organisaties

 De reactie van iedereen is belangrijk, van jong tot oud! 

 Denkt u ook mee?