Aanvraag Koninklijke Onderscheidingen 2022

donderdag 10 juni 2021

De uitreiking van de Koninklijke Onderscheidingen (Lintjes) voor 2021 staat nog vers in ons geheugen. We hopen ook in 2022 weer een aantal inwoners te mogen verrassen met dit eerbetoon aan door hen geleverde inspanningen. Daarvoor hebben we uw hulp nodig. Burgemeester Bob Vostermans zou graag van u suggesties krijgen welke personen wij eventueel voor een onderscheiding kunnen voordragen voor het jaar 2022. Voor 1 juli  a.s. dient namelijk bekeken te worden voor welke inwoners van onze gemeente een zogenoemd decoratievoorstel ingediend kan worden.

Een Koninklijke Onderscheiding is een erkenning voor mensen die op grond van hun persoonlijke, bijzondere verdiensten iets voor de samenleving betekenen of recent hebben betekend. De voorwaarde om hiervoor in aanmerking te komen is dat iemand zich gedurende vele jaren en voor een structureel aantal uren per week, aantoonbaar nuttig heeft gemaakt voor de gemeenschap.

Kent u  iemand die aan deze voorwaarde voldoet? Dan komt deze persoon misschien wel in aanmerking voor zo'n Koninklijke Onderscheiding.

Wilt u (vooraf) meer informatie? Neem dan gerust contact op met Petra Denessen  (tel.: 077 4749200) of kijk eens op www.lintjes.nl.

De door u aangedragen suggesties worden  uiteraard zorgvuldig bekeken.  Wij zien uw reactie met belangstelling tegemoet.