Opiniërende raadsvergadering 18 mei

dinsdag 11 mei 2021

Agenda van de opiniërende vergadering van de raad van de gemeente Beesel op dinsdag, 18 mei 2021 om 19:30 uur in de burgerzaal van het gemeentehuis. Dit betreft een extra opiniërende raadsvergadering die op verzoek van de VLP fractie is ingelast. Tijdens de vergadering gaan de raadsleden en het college met elkaar in debat over de informatie die bij aanvang wordt verstrekt over het herstelplan, de raadsinformatiebrieven managementletter 2020, verhoogd risico financiële situatie jeugd en beheersmaatregelen sociaal domein.De publieke tribune is vanwege noodzakelijke corona-maatregelen niet geopend. U kunt online live meekijken.

Voorzitter: B.C.M. Vostermans

De agenda en bijbehorende stukken voor deze vergadering kunt u inzien bij geplande vergaderingen.

Vergadering bijwonen

In verband met de Coronacrisis en de onderlinge afstand die deelnemers aan de vergadering van elkaar moeten houden, is er geen ruimte voor publiek in de burgerzaal. De vergadering wordt daarom live uitgezonden via YouTube. Klik daarvoor op 18 mei om 19.30 uur op de volgende link: https://youtu.be/7Qx72WNcmNU.