Gemeente Beesel in Live talkshow Gezondste Regio 2025

vrijdag 5 maart 2021

Gezondste Regio 2025 start in samenwerking met Cultuurimpuls Venlo en de Cultuurregio Noord-Limburg de campagne Lust for Life. In live talkshows brengt het regionale initiatieven op het snijvlak van gezondheid en cultuur bij een breed publiek onder de aandacht.

Aanstaande dinsdagavond is het de beurt aan de gemeente Beesel. In de talkshow is er alle aandacht de vele sportieve en culturele initiatieven die onze gemeente rijk is. Dit aanbod staat immers garant voor onze gezonde leefomgeving. Aan het woord komen beleidsmakers, vrijwilligers en professionals die projecten op school en daarbuiten mogelijk maken. Speciaal hiervoor gemaakte filmpjes illustreren deze praktijkverhalen. 

Nieuwsgierig? Kijk dan aanstaande dinsdag om 19:00uur live mee via de Facebookpagina Lust for Life talkshow - afl. 5 – ‘Gezonder leven op school’ vanuit Beesel | Facebook