Loods met hennepkwekerij Reuver op slot

donderdag 14 januari 2021

Afgelopen maandag is een pand aan de Keulseweg in Reuver gesloten op grond van de Opiumwet. Het pand en het bijbehorende erf gaan voor drie maanden op slot.

In het pand is een hennepkwekerij met bijbehorende materialen aangetroffen. Gezien de ernst en omvang van de kwekerij besloot de burgemeester om zijn bevoegdheid om het pand te sluiten toe te passen. De komende drie maanden mag niemand het pand en het erf betreden en/of in gebruik nemen.

Meld Misdaad Anoniem

De hennepkwekerij werd gevonden nadat er via Meld Misdaad Anoniem een melding was binnengekomen. Een hennepkwekerij brengt veiligheidsrisico’s met zich mee, zoals brandgevaar maar ook sociaal maatschappelijke problemen. Daarom is het belangrijk dat inwoners verdachte signalen blijven melden.