In 2021 wens ik jou...

donderdag 31 december 2020

Het is december. De maand waarin we terugkijken op het jaar dat achter ons ligt, maar ook de maand waarin we vooruitblikken op het nieuwe jaar. Veel nieuwjaarsbijeenkomsten zullen niet doorgaan. Ook de nieuwjaarsbijeenkomst die de gemeente elk jaar organiseert gaat niet door op de manier die we gewend zijn.

Maar natuurlijk willen we elkaar wel het beste wensen! Wat wens jij jouw familie en vrienden? Of je voetbalclub? Of misschien wel je buurman of buurvrouw? Laat het ze weten! Maak een kort filmpje, dan zorgen wij dat jouw nieuwjaarswens begin januari onderdeel is van onze live Nieuwjaarsuitzending op Omroep P&M! Houd onze kanalen in de gaten voor meer informatie over deze uitzending. Natuurlijk verspreiden we de nieuwjaarswensen  ook via onze sociale mediakanalen en PUIK.

Doe mee! Stuur je filmpje uiterlijk maandag 4 januari of via Whatsapp naar: 06-21 31 72 17.

Tips:

  • Houd de telefoon horizontaal (liggend)
  • Houd het filmpje kort (maximaal 20 seconden)

Wij houden het recht om in de filmpjes te knippen mocht dit nodig zijn.