Een pakketje voor u

dinsdag 15 december 2020

We hebben een vreemd jaar achter de rug en helaas zijn we er nog niet. Ook de feestdagen zijn dit jaar anders dan we gewend zijn. Juist nu hebben we extra aandacht voor elkaar en doen we het #GewoonSamen. Daarom valt er binnenkort bij u een pakketje in de bus, om u te laten weten dat we aan u denken. In dit pakketje vindt u onder andere een echte Beeselse ansichtkaart, leuke thuistips van inwoners en een kersthanger om in uw eigen boom te hangen of om aan iemand te schenken. 

Hieronder kunt u de Beeselse kleurplaat voor onze jongste inwoners downloaden. Print hem uit, kleur hem in en hang de kleurplaat achter het raam!

Ook kunt u hier de Beeselse ansichtkaart downloaden. Om digitaal te versturen naar iemand die het verdient. 

Download hier de kleurplaat (JPG, 1.0 MB)

Download hier de ansichtkaart (PDF, 644.5 kB)