Ben geen dief van je eigen portemonnee: vergelijk en bespaar op je zorgpremie

woensdag 9 december 2020

De premie van alle zorgverzekeringen gaat dit jaar weer omhoog. Daarom is het goed om  zorgverzekeringen te vergelijken. De kans is groot dat je bij een andere verzekeraar goedkoper uit bent voor dezelfde dekking. Ben geen dief van je eigen portemonnee en vergelijk de zorgpremies. Dat kan bijvoorbeeld op www.zorgkiezer.nl.

Collectieve verzekering voor minima

Voor inwoners van Gemeente Beesel met een laag inkomen (120% van de bijstandsnorm) is het mogelijk deel te nemen aan een collectieve verzekering via CZ of VGZ. Een collectieve verzekering houdt in dat gemeente Beesel een deel van de premie voor haar rekening neemt. Op www.Gezondverzekerd.nl vind je het aanbod van gemeente Beesel. Je ziet hier welke kosten vergoed worden. Bepaal wat je nodig hebt, kies welke zorgverzekering bij je past en sluit deze af.


Vragen

Heb je vragen over de zorgverzekering van de gemeente? Of heb je moeite met het afsluiten van de zorgverzekering? Neem dan contact op met het team Werk en Inkomen van de gemeente via telefoonnummer 077 – 474 92 92.