Maas Cleanup: 19 september

woensdag 2 september 2020

Onder het motto “Clean rivers, better business” neemt het IVN samen met Limburgse bedrijven het voortouw om het groeiende zwerfafvalprobleem aan te pakken. Op zaterdag 19 september 2020 steken zij samen de handen uit de mouwen om de Maas één dag plasticvrij te maken. Het IVN streeft er samen met het bedrijfsleven naar om minstens 5.000 vrijwilligers te enthousiasmeren om zwerfaval op te ruimen in en rond de Maas. Door zelf het goede voorbeeld te geven, roepen zij andere bedrijven op hun verantwoordelijkheid te nemen.

Doe je mee?

Ga naar www.maascleanup.nl en sluit je aan als vrijwilliger bij bijvoorbeeld de activiteiten bij het Veer of de Haven in Rijkel. Je kunt je ook aanmelden door een e-mail te sturen naar anne-marie.schoolmeesters@beesel.nl. #Gewoonsamen maken en houden we de Maas schoon!

De Maas Cleanup is een initiatief van IVN in samenwerking met Schone Rivieren en een groot aantal bedrijven.