Het Duurzaamste Huis van Nederland

woensdag 26 augustus 2020

De Nationale Duurzame Huizen Route gaat deze zomer weer op zoek naar het Duurzaamste Huis van Nederland. Met de verkiezing geeft de organisatie huiseigenaren de welverdiende waardering voor hun prestaties op het gebied van duurzaam wonen. Daarnaast is het een kans om anderen te inspireren om zelf ook aan de slag te gaan. Troste huiseigenaren in heel Nederland kunnen hun woning aanmelden op het platform van de Duurzame Huizen Route en tot 8 september deelnemen aan de verkiezing via https://duurzamehuizenroute.nl/

Gewoon Samen Energie besparen

Bent u eigenaar van een koopwoning in gemeente Beesel? Dan heeft u begin juli een brief ontvangen met informatie over acties op het gebied van energie besparen. Wilt u graag uw huis verduurzamen, maar weet u niet waar te beginnen? Dan kunt u een energiescan van uw woning laten uitvoeren. Ook kunt u meedoen met een collectieve inkoopactie van onder andere zonnepanelen, vloerisolatie, gevelisolatie en glas of een voucher inleveren bij de grotere bouwmarkt voor kleine duurzame maatregelen in huis. Heeft u (naar aanleiding van deze brief) uw huis al verduurzaamd? Schrijf u dan in voor de verkiezingen of voor de Nationale Duurzame Huizenroute om ook anderen te inspireren!