Maas Cleanup 19 september

dinsdag 28 juli 2020

Onder het motto “Clean rivers, better business” neemt het IVN samen met Limburgse bedrijven het voortouw om het groeiende zwerfafvalprobleem aan te pakken. Op zaterdag 19 september steken zij samen de handen uit de mouwen om de Maas één dag plasticvrij te maken. Het IVN streeft er samen met het bedrijfsleven naar om minstens 5.000 vrijwilligers te enthousiasmeren om zwerfaval op te ruimen in en rond de Maas. Door zelf het goede voorbeeld te geven, roepen zij andere bedrijven op hun verantwoordelijkheid te nemen.

Doe je mee? Ga naar www.maascleanup.nl sluit je aan als vrijwilliger bij een van de activiteiten (van Eijsden tot de Mookerhei) en help ook mee om de Maas schoon te maken en te houden! Je kunt je ook aanmelden door een e-mail te sturen naar anne-marie.schoolmeesters@beesel.nl

De Maas Cleanup is een initiatief van IVN in samenwerking met Schone Rivieren en een groot aantal bedrijven.