Rick Nillesen nieuwe gemeentesecretaris gemeente Beesel

donderdag 9 juli 2020

Portretfoto Rick Nillesen

De heer F.J.M. (Rick) Nillesen (38, Roermond) is door het college van burgemeester en wethouders benoemd tot gemeentesecretaris van de gemeente Beesel. Hij volgt Ellen Janssen op, die op 1 april dit jaar afscheid nam. Vanaf dat moment nam hij de functie van gemeentesecretaris/algemeen directeur al waar.

Rick Nillesen komt uit eigen gelederen: in april 2018 trad hij toe tot het managementteam van de gemeente Beesel en was hij Hoofd Algemene Zaken. “Ik ben er trots op dat eigen talent bij de gemeente Beesel door kan groeien”, aldus burgemeester Bob Vostermans.

De geboren en getogen Roermondenaar Rick Nillesen (persoonlijk motto: ‘wie goed doet, goed ontmoet’) is van origine bouwkundige. Voordat hij in de gemeente Beesel aan de slag ging, was hij ruim veertien jaar werkzaam bij de gemeente Roermond, onder andere als Strategisch Projectleider.
Rick Nillesen: “Het is voor mij een eer dat het college van de gemeente Beesel mij heeft benoemd als gemeentesecretaris. Er liggen de nodige uitdagingen in het verschiet. Ik wil daar graag als gemeentesecretaris mijn bijdrage aan leveren. Samen met het bestuur, onze medewerkers, onze partners en de lokale gemeenschap. Onze hashtag #gewoonsamen is hier dagelijkse praktijk.”