Uitreiking Koninklijke Onderscheidingen Lintjesregen 2020

vrijdag 3 juli 2020

Op 3 juli vond de alternatieve uitreiking van de Koninklijke onderscheidingen van de Lintjesregen 2020 plaats. Mevrouw Nellie Jetten-Lenaers, mevrouw Angelique Aelen-Giesen en de heer Herman Geerlings kregen alsnog hun onderscheiding overhandigd.

Door de coronamaatrelen kon de Lintjesregen afgelopen 24 april niet doorgaan in de gebruikelijke vorm. Burgemeester Bob Vostermans bracht de nieuw-gedecoreerden een bloemetje en stelde hen persoonlijk op de hoogte van de Koninklijke Onderscheiding. De onderscheidingen zelf mocht hij nog niet uitreiken. Dat gebeurde 3 juli 2020 alsnog tijdens een feestelijke bijeenkomst in de burgerzaal van het gemeentehuis. Mevrouw Nellie Jetten-Lenaers, mevrouw Angelique Aelen-Giesen en de heer Herman Geerlings zijn alle drie benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Bedankt voor uw inzet en nogmaals hartelijk gefeliciteerd met uw Koninklijke Onderscheiding.