Koninklijke Onderscheiding Ralph van Riel

woensdag 1 juli 2020

Woensdag 1 juli ontving de heer Ralph van Riel (54 jaar) uit Reuver een Koninklijke Onderscheiding uit handen van burgemeester Bob Vostermans. De heer van Riel is benoemd tot  Lid in de Orde van Oranje Nassau.

De heer van Riel is al 40 jaar verbonden aan Zwem- en Poloclubvereniging R.O.B. Hier vervulde hij diverse functies waaronder die van bestuurslid en lid van de activiteitencommissie. Sinds 2015 is hij voorzitter. Ook begeleidt hij zwemleiders en verzorgt hij hun opleiding. Daarnaast beheert hij de ledenadministratie en organiseert hij mede het kampeerkamp.

Sinds 1982 geeft de heer van Riel zwemlessen bij Landal De Lommerbergen en openluchtzwembad De Bercken. Van 1995 tot 2015 was hij bovendien bestuurslid van Stichting Zwembad de Bercken. Zijn taak richtte zicht met name op diverse aspecten met betrekking tot techniek. De heer van Riel is nog altijd vrijwilliger bij De Bercken. Zo verzorgt hij de training zwemmend redden en verricht hij hand- en spandiensten.

Hartelijk dank voor uw inzet en gefeliciteerd met uw Koninklijke Onderscheiding.

Dhr. van Riel met zijn opgespelde Koninklijke Onderscheiding samen met zijn vrouw en burgemeester Bob Vostermans