Omleidingen bij Rijksweg in Reuver

donderdag 18 juni 2020

Om de verkeersdoorstroming in het centrum van Reuver te verbeteren wordt de wegversmalling ter hoogte van het kruispunt Rijksweg – Pastoor Vranckenlaan aangepast. In opdracht van de gemeente start de aannemer op maandag 22 juni met de werkzaamheden. Deze duren ongeveer 1 week.

Verkeer

Tijdens de uitvoering wordt het verkeer  komende vanuit Roermond omgeleid via de Stationstraat, de Wilhelminastraat en de Keulseweg. Het verkeer vanuit Venlo wordt omgeleid via de Barbarastraat, de Oude Baan, de Parklaan en Prins Hendrikstraat. Vrachtverkeer leiden we niet via Prins Hendrikstraat, maar via de Heerstraat. De omleidingen staan met bebording aangegeven.

Veiligheid

Er gelden tijdens de werkzaamheden extra maatregelen voor de veiligheid van wegwerker én weggebruiker. Maatregelen of verkeerssituaties staan met bebording en afzettingen aangeven. Ook wordt u ter plekke geïnformeerd door medewerkers. Houdt u zich s.v.p. aan de regels.. Voor u en andersmans veiligheid. Overlast en verkeershinder zijn onvermijdelijk. Wij proberen dit te beperken en vragen hiervoor uw begrip.

Informatie

Politie, brandweer, ambulancedienst en busdiensten zijn op de hoogte van de werkzaamheden.
Ondernemers, aanwonenden en belanghebbenden zijn geïnformeerd over de werkzaamheden.
Voor vragen over de uitvoering kunt u contact opnemen met gemeentelijk toezichthouder de heer J. Kuijpers, bereikbaar op 06 - 29 54 49 52.